Dovezi stiintifice, matematice si logice care arata ca DUMNEZEU exista

 

 

Dovada 8  ca a crede in Dumnezeu este un lucru stiintific

- Caracteristici umane non-fizice -De exemplu, emotiile umane cum ar fi iubirea, ura, gelozia, premeditarea, mandria. Trebuie sa ne punem intrebarea: daca nu exista Dumnezeu si noi nu suntem decat niste "fiinte mutante" provenite dintr-un amestec de substante chimice, cum se face ca exista o uniformitate de-a lungul anilor la sentimentele de iubire, ura, gelozie, mandrie; si de unde provin aceste sentimente, care este sursa lor si cum evolueaza ele?
Cum de a evoluat sentimentul de emotie ?
Si cum explicam faptul ca toti oamenii, indiferent de epoca, au experimentat aceleasi emotii/sentimente? Nu se cunoaste un model de evolutie pentru sentimente. Concluzia logica este ca ele trebuie sa fi venit de la Dumnezeu. Ganditi-va putin la constiinta de sine – oamenii o au, nici un alt animal nu o are.
Unii vor spune: " Da, dar exista animale destul de inteligente, am vazut ce fac delfinii, cimpanzeii, etc".
Un delfin nu are constiinta de sine, el nu spune in sinea lui: “Of, ce-as mai vrea sa fiu om!”, nici un animal nu are constiinta de sine.
De asemenea, moralitatea, inca un exemplu de caracteristica umana non-fizica care intareste existenta lui Dumnezeu. De unde provine moralitatea, de unde provine notiunea de bine si rau, care defineste umanitatea?
Care este sursa acestei moralitati ? Cum se face ca oamenii sunt inascuti cu notiunea de bine si rau ?
Cum se poate ca oameni diferiti, raspanditi pe toata suprafata Pamantului, care chipurile, “au evoluat in mod intamplator”, din “supa” de substante chimice in diferite colturi ale planetei sunt toti strabatuti de firul invizibil al moralitatii, adica de ce e bine si ce e rau? Cum se explica asta ?!
Si de asemenea, toata umanitatea are tendinta sa caute o forma sau alta de conexie spirituala. Ati observat asta ? Care este sursa acestui senzor spiritual pe care fiecare om il poseda ? Intr-adevar, fiecare om cauta o sursa spirituala! Din nefericire, multi oameni cauta surse spirituale false: ghicitori, prezicatori, horoscoape si alte stupizenii. Dar ce vreau sa arat, este urmatorul lucru:
TOTI oamenii cauta o sursa spirituala de care sa se conecteze. Dumnezeu a creat omul cu un fel de senzor spiritual intern care emite dorinta de a-L cauta. Exista o framantare interna in fiecare dintre noi de a cauta sursa spirituala.
Din nefericire, cum am mai zis, multi oameni sunt rataciti spiritual si IL cauta pe Dumnezeu acolo unde nu trebuie si astfel ajunge sa imbratiseze invataturi false, oculte, etc.
Acestea fiind spuse, importanta cade pe faptul ca este dovedit istoric ca aceasta cautare a lui Dumnezeu a avut loc in mod permanent de-a lungul timpului, toti oamenii au cautat si cauta in continuare o sursa spirituala de care sa se contecteze. Cum se explica asta, daca conform falsei teorii a evolutiei, oamenii nu sunt alteva decat “ produse aleatorii ale.... procesului de evolutie” ?!