Dovezi stiintifice, matematice si logice care arata ca DUMNEZEU exista

 

 

Dovada 7 pentru existenta  lui Dumnezeu

Stiati ca stiinta confirma Biblia ?

Stiinta de fapt chiar confirma Biblia ! Sa trecem prin cateva exemple:
Stiati ca la vremea in care a fost scrisa cartea Isaia din Vechiul Testament, toata lumea stia ca Pamantul este plat ?
Stiinta si inteleptii vremii invatau in acele timpuri ca Pamantul este plat si nu sferic !
Cu toate astea, uimitor, in Vechiul Testament, scris cu mii de ani in urma, in Isaia, la capitolul 40, versul 22, ni se spune ca Pamantul este o sfera!
Dar stiinta nu avea cunostinta de asta pe vremea aceea. Atunci, cum se face ca Isaia stia ?
Stiati ca pe vremea cand s-a scris cartea lui Ieremia din Vechiul Testament, stiinta spunea ca exista doar 1.100 de stele? Nu exista nici un motiv de a crede ca exista mai multe stele decat ceea ce se vedea cu ochiul liber.
Si totusi in Ieremia, capitolul 33, versul 22, este scris ca numarul stelelor este infinit.
Acum bineinteles ca stim ca este adevarat, nu se poate spune cu precizie cate stele exista, dar nici vorba ca lumea sa fi stiut asta la vremea  cand s-a scris Biblia !
Stiati ca pe vremea cand s-a scris cartea lui Iov din Vechiul Testament, cunostinta generala era nu numai ca Pamantul e plat, dar si ca statea pe spatele unui animal gigantic? Stiu ca este greu de inchipuit acum, insa asta credeau oamenii atunci ! Si ori de cate ori animalul se misca, se produceau cutremurele....! Nimanui nu-i trecea prin cap, nici macar oamenilor de stiinta, ca Pamantul de fapt pluteste in Univers. Si cu toate astea, in Iov, capitolul 26, versul 7, este scris ca Pamantul pluteste liber! Nu este suspendat de nimic.
Cum de stiau ei asta atunci ?
Stiati ca pe vremea cand s-a scris cartea Evrei, din Vechiul Testament, stiinta nu avea nici o cunostinta de particule microscopice, invizibile? Nu aveau nici o idee despre cum toata Creatia era alcatuita din elemente microscopice, invizibile ochiului uman. Si totusi, in Evrei capitolul 11, versul 3 aflam ca toata Creatia este facuta din elemente invizibile.
Cum de se stia asa ceva atunci ?
Pe vremea lui Iisus si a Apostolilor Lui, se stia ca toate stelele de pe cer erau la fel, ca nu exista nici o diferenta intre ele ! Si totusi, in Noul Testament, in Corinteni, capitolul 15, versul 41, aflam ca fiecare stea e diferita. Si bineinteles ca stim asta acum.
Dar cum de stiau ei atunci ?
La vremea cand a fost scris Ecleziastul, din Vechiul Testament, se stia ca vanturile bat in linie dreapta.
Nimeni nu avea idee ca exista cicloane, nu exista un radar Doppler si nici imagini prin satelit, nimeni nu stia ca vantul bate in forma circulara . Si totusi in Ecleziastul capitolul 1, versul 6, se mentioneaza ca vanturile bat in miscari circulare !
Stiati ca la vremea cand s-a scris cartea Samuel, din Vechiul Testament,  cunostinta generala era ca fundul oceanului este plat ?  In zilele noastre stim bineinteles ca fundul oceanului are vai si munti. In Samuel, capitolul 22, versul 16, este scris tocmai acest lucru !
Stiati ca la vremea cand s-a scris cartea lui Iov, din Vechiul Testament, cunostinta generala era ca oceanele sunt alimentate doar de ploi si rauri ? Nimeni nu banuia ca exista si izvoare subacvatice, care de asemenea alimenteaza oceanele.
In cartea Iov, capitolul 38, versul 16, este scris ca pe fundul  oceanelor exista...izvoare!
Cum de stiau ei toate lucrurile astea, cu mii de ani in urma, daca toate aceste informatii n-ar veni de la Dumnezeu?