Dovezi stiintifice, matematice si logice care arata ca DUMNEZEU exista

 

 

Dovada 6 ca a crede in Dumnezeu este un lucru stiintific

Din punct de vedere matematic, este imposibil ca Dumnezeu sa nu existe !
sau
Matematic, este imposibil ca viata sa fi luat nastere la intamplare !

Evolutionistii sustin ca sansa plus .....timp si orice se poate intampla !
Doresc sa demonstrez matematic ca acest lucru este imposibil !
Vreau sa va ganditi putin la corpul uman. El este compus din 206 oase, aproximativ 640 de muschi, iar fiecare pas pe care il facem necesita coordonarea simultana a aproximativ 300 de muschi !
Dar pentru a intelege exemplul care vreau sa vi-l dau, haideti sa  reducem din complexitate mult de tot si sa simplificam totul pana la cele mai simple parti ale corpului.
Cea mai simpla celula de viata, cea mai simpla proteina din corpul uman, contine peste 400 de aminoacizi interconectati si aranjati intr-o anumita ordine speciala.
Vreau sa determin cu voi acum, matematic, daca intervalul de 15 miliarde de ani pe care il sustin evolutionistii, este suficient pentru ca cea mai simpla celula de viata din corpul uman sa ia nastere.....de una singura, “la intamplare”.
Si am sa demonstrez ca aceste lucru NU este adevarat.
V-am spus mai devreme ca cea mai simpla celula de viata din corpul uman, contine peste 400 de aminoacizi interconectati si aranjati intr-o anumita ordine speciala.
Am sa simplific lucrurile si mai mult, si o sa facem un test ipotetic, un puzzle ipotetic si haideti sa vedem impreuna, matematic, daca intervalul de 15 miliarde de ani pe care il sustin evolutionistii, este suficient ca o celula de viata chiar mai simpla decat cea reala sa ia nastere de una singura, la….. intamplare!
Imaginati-va un puzzle compus din doar 100 de piese si care este compus din carti de joc numerotate de la 1 la 100. Exista insa doar o unica combinatie in care pot fi dispuse aceste carti, astfel incat puzzle-ul sa fie completat.
Acest puzzle rezolvat ar reprezenta de fapt explicatia misterului vietii, reprezinta aparitia vietii la intamplare, ipoteza sustinuta de atei si evolutionisti.
Cu alte cuvinte, daca gasim combinatia corecta de asezare a cartilor in puzzle, atunci am rezolvat direct puzzle-ul si atunci am creat cea mai simpla celula a vietii.
Chiar daca, nu uitati ce-am zis mai devreme, cea mai simpla celula a vietii contine peste 400 de aminoacizi interconectati si aranjati intr-o ordine speciala !
Deci in mod normal, pentru exemplificare ar fi trebuit sa luam un exemplu cu un puzzle format din 400 de carti si nu 100 !
Totusi, pentru a arata imposibilitatea matematica ca viata sa fi luat nastere la intamplare, haideti sa consideram un puzzle format din doar 100 de carti de joc.
Deci cum stim cate combinatii diferite sunt ? Caci “combinatia magica” care rezolva misterul aparitiei vietii nu este ceva in ordine cronologica, cum ar fi : 1,2,3…100
Asta pentru ca, amintiti-va, aminoacizii celei mai simple celule de viata sunt dispusi intr-o anumita ordine speciala, o anumita secventa.
Trebuie sa fie ceva amestecat aleatoriu, ceva de genul : prima carte este 35, a doua este 11, a treia este 25 si asa mai departe, deci oricare ar fi acea combinatie, trebuie neaparat identificata pentru a rezolva puzzle-ul.
Deci cum procedam ? Cum calculam ? Folosim o metoda matematica, metoda aranjamentelor.
Astfel se calculeaza un numar astronomic care arata exact totalul combinatilor, totalul aranjamentelor ce se pot face cu 100 de carti de joc.
De exemplu, pentru a intelege mai bine, sa simplificam si mai mult lucrurile si sa spunem ca avem doar 3 carti :
1, 2 si 3.
Cate combinatii diferite putem face cu ele ?
Va spun imediat : avem un total de 6 combinatii. Ele sunt:  123, 132, 213, 231, 321, 312. Bineinteles ca as fi putut ajunge si mai simplu la acelasi numar total de combinatii aplicand teoria aranjamentelor si facand simplu : 1 X 2 X 3 si care da 6 , adica numarul total de combinatii pentru 3 carti.
Deci revenind la puzzle-ul nostru compus din 100 de carti, cate combinatii diferite posibile putem realiza?
Raspunsul este rezultatul unui sir mare de inmultiri :
Vom avea : 100 X 99 X 98 si asa mai departe, pana ajungem la 1 !
Rezultatul este 10 la puterea 158 ! 
Asta inseamna 1 cu 158 de zerouri la coada !
Un numar astronomic ! 10 la puterea 158 ! Deci de inseamna asta practic ?
Asta insemana ca daca amesteci si iar amesteci acele 100 de carti de 10 la puterea 158 ori, teoria probabilitatilor spune ca ai sansa sa dai peste acea unica combinatie care rezolva puzzle-ul si atunci se explica si misterul vietii aparute “la intamplare” !
Deci haideti sa vedem:
Exista suficient timp in perioada de 15 miliarde de ani, pentru a rezolva puzzle-ul ?
Raspunsul este : NU !
Si vreau sa demonstrez asta. Amintiti-va ca cei 15 miliarde de ani este perioada de timp sustinuta de evolutionisti.
Ca sa zdrobesc teoria evolutionista, am sa dublez perioada de timp de 15 miliarde sustinuta de evolutionisti!
Da, ati auzit bine : am sa o dublez ! Am sa dau ateilor 30 de miliarde de ani ca sa arat cat de subreda este teoria evolutionista. Stiati cate secunde sunt in 30 de miliarde de ani ?
In 30 de miliarde de ani sunt 10 la puterea 18 secunde. Da, ati auzit bine, nu zile, nu ore, nu minute ! Ati auzit bine, secunde ! 10 la puterea 18 secunde !
Cu toate astea, va amintiti, numarul total de combinatii la 100 de carti de joc este de 10 la puterea 158 ! Daca calculam 10 la puterea 18, din 10 la puterea 158,  rezulta 10 la puterea 140 ! Asta inseamna ca :
Ar trebui  sa amestec acele 100 de carti si iarasi sa le amestec si iarasi sa le amestec de 10 la puterea 140 de ori pe secunda, timp de 30 de miliarde de ani, in mod continuu, fara oprire, astfel incat, conform teoriei probabilitatilor, sa se poata ajunge la combinatia necesara rezolvarii puzzle-ului !
Asta reprezinta de fapt combinatia unica de aminoacizi ce ar da nastere, “la intamplare”, primei celule de viata !!!
Observati, matematic vorbind, ca este imposibil ca Dumnezeu sa nu existe ?
Vreau sa va ganditi serios la cat de complexa este viata.
Vreau sa va dau cateva statistici despre corpul uman.
Inainte de toate corpul uman are 10 degete, un nas, o gura, etc, etc.
In timp ce enumar aceste lucruri, vreau sa tineti minte ca ateii, evolutionistii, sustin ca acest nivel de complexitate s-ar fi dezvoltat de la sine, care bineinteles reprezinta o incalcare a principiului 2 al termodinamicii dupa cum am demonstrat in dovada numarul 2.
Zece degete, un nas, o gura, 2 ochi, fiecare ochi avand in compozitie 120 de milioane de fotoreceptori, 2 urechi , fiecare ureche avand 24 de mii de celule cu capacitate de absorbtie de sunet ce convertesc instantaneu vibratiile de sunet in impulsuri electrice, un corp cu peste 30 trilioane de celule si 2 milioane de celule de transpiratie care automat regleaza temperatura corpului cu o exactitate foarte mare, un creier cu peste 100 de miliarde de celule, fiecare celula a creierului avand peste 50 de mii de conexii neuronale catre alte celule ale creierului, un sistem nervos central, organe, flux sangvin, constiinta de sine, standarde de moralitate, vocabular,  corzi vocale, etc !
Oameni buni, ganditi-va putin la logica acestor lucruri !
Dar de asemnea, cand vorbim de gradul de complexitate al vietii, ganditi-va la dezvoltarea organelor in interiorul corpului uman.
Va dati seama, ca daca Dumnezeu nu exista si teoria evolutiei este adevarata, organele ar fi trebuit sa se dezvolte treptat, pas cu pas in interiorul corpului ?
Asta fiind valabil si pentru corpul animalelor.
Vreau sa va arat si aici, cum acest lucru este ilogic. Cum s-au putut dezvolta creierul, inima, plamanii, stomacul, venele, sangele, rinichi, etc, in primul animal si cum se poate ca acel animal sa supravietuiasca in timpul acestor transformari ale organelor ?!
Exemplu : primului animal i s-au dezvoltat doar 10% din sistemul de vene ?!
Apoi 20% , 30%, pana s-a ajuns la 100% ?!
Atunci cum de s-a dezvoltat inima treptat in acel animal si cum s-a atasat inima la sistemul de vene exact la locul care trebuia ? Cum a intrat sangele in sistem ?! Sangele nu ar fi putut intra inainte ca sistemul de vene sa fi fost complet, caci altfel s-ar fi varsat ! Deci de unde a provenit sangele in primele momente ?
In ce moment al acestui proces inima a inceput sa bata ?
Apoi : animalul a avut la inceput un stomac partial si apoi un stomac complet ? Dupa ce stomacul a fost format, cum a intrat apoi sucul gastric ? Acidul clorhidric, parte a sucului gastric de unde a provenit ? Dar vezica biliara si rinichii ? Cum a supravietuit acel animal in timpul acestor transformari ?! Si asta de-a lungul miilor sau milioanelor de ani ! Si bineinteles ochii animalului ar fi trebuit sa fie perfect dezvoltati ca sa poata vedea hrana, iar creierul la fel, ar fi trebuit sa fie format complet, astfel incat animalul sa isi poate controla corpul pentru a cauta hrana !
Deci toate organele primului animal ar fi trebuit neaparat sa fie complete si functionale din primele momente ale vietii ! Observati oameni buni cat de ilogic este totul ?