Dovezi stiintifice, matematice si logice care arata ca DUMNEZEU exista

 

 

Dovada 10 pentru existenta lui Dumnezeu

- Iisus Hristos -


O alta dovada a existentei lui Dumnezeu , o constituie insusi Iisus Hristos.
Viata, miracolele si Invierea Lui. Iisus a pasit pe acest pamant acum 2000 de ani. El a spus ca Dumnezeu exista. De fapt, Iisus a afirmat ca El este Dumnezeu incarnat si a demonstrat acest lucru ! Intr-adevar, Iisus Hristos a sfidat boala, vremea si moartea! Toate aceste lucruri sunt documentate istoric de martori oculari. Foarte important, ele sunt necontastate de nici o sursa, de nici o scriere din acea perioada! Nu se poate afirma ca a avea credinta in Iisus Hristos este doar o chestiune de.... credinta!
Altfel, este ca si cum ai spune ca a crede ca George Washington a fost presedintele Americii este doar o chestiune...de credinta! Nu este adevarat, exista documente istorice care atesta faptul ca George Washington a fost presedinte, au existat martori ocular si nu exista nici o scriere din acea perioada care nu contesta faptul ca Washington a fost presedinte.
La fel stau lucrurile si in cazul lui Hristos. Iisus a sfidat legile fizicii, a infaptuit nenumarate miracole si a inviat dupa 3 zile dupa cum promisese! Dupa Inviere, El s-a aratat multor oameni timp de 40 de zile. In unul din cazuri, dupa Inviere, Iisus a aparut in fata a 500 de oameni! Toate acestea, sunt documentate istoric de martori oculari si nu exista nici o scriere din acea perioada care sa conteste aceste relatari.
Nu exista nici un motiv logic care sa te faca sa crezi ca ce a avut loc atunci, nu este adevarat. Cu aceasta ocazie, va recomand sa vizitati site-ul in viitor si sa cititi o sectiune separata care contine nenumarate dovezi ce arata ca Iisus Hristos a inviat efectiv, fizic, din morti !
Ea va trata Invierea lui Iisus in detaliu, va examina documentele istorice aratand in mod istoric si logic, ca
intr-adevar, Iisus Hristos a inviat fizic din morti!
(IMPORTANT : Ne cerem scuze, deocamdata, aceasta sectiune nu este inca disponibila, intruct este in constructie, va rugam faceti Bookmark la site-ul acesta, treceti-l la lista de Favorites si reveniti).